Falkova poruka pred Milan: Ne precenjujemo ih, spremni smo da budemo hrabri i jaki

Filipo Falko je odigrao svoje prve minute u dresu Crvene zvezde, a svoj evropski debi mogao bi da upiše upravo protiv italijanskog kluba.

Doskorašnji fudbaler Lećea izjavio je da sa nestrpljenjem očekuje duel sa roso-nerima.

Zaista želim da se pokažem protiv Milana. Došao sam u Beograd da započnem nešto novo i važno za mene. Klub veruje u mene i misli da sam ja pravo pojačanje za ovu ekipu. Saigrači su me odlično prihvatili, a to je za mene veoma važno pošto prvi put u karijeri igram van Italije. Falćinelija poznajem dugo, cenim ga kao čoveka i fudbalera i mislim da ćemo dobro sarađivati na terenu, rekao je Falko za “Tuttosport”.

Nivo srpskog fudbala je visok, Dejan Stanković je doneo pobednički mentalitet i ja mislim da to možemo da pokažemo protiv Milana.

Kada je u pitanju sastav Milana, neke igrače dobro poznaje.

Igrao sam sa Frenkom Kesijem u Ćezeni, poznajem ga veoma dobro i cenim njegove kvalitete. Svi znamo kakve fudbalere ima Milan, od Zlatana Ibrahimovića do Ante Rebića i Hakana Čalhanoglua. Sve je to svetska klasa. Poštujemo ih, ali ne precenjujemo. Spremni smo da budemo hrabri i jaki, znamo ko je favorit, ali ako nam se pruži prilika da ih iznenadimo moramo da je ugrabimo, zaključio je Falko.

Meč Crvena zvezda – Milan na programu je u četvrtak od 18.55 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE