Gaćinović: Nismo postojali, nema opravdanja

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović rekao je da njegov tim nema opradvanja za poraz u Novom Pazaru.

Činjenica je da Novi Pazar igra najbolje na domaćem terenu i da su tamo namučili Vojvodinu i Partizan, pa i Crvenu zvezdu, koja je ipak uspela da pobedi na startu prolećnog dela šampionata.

Ipak, Radnički je imao prednost, koju nije uspeo da materijalizuje u tri boda do kraja meča.

Tim Vladimira Gaćinovića je poveo u petom minutu preko Stevanovića, a pogotke za domaći tim dali su Aganspahić u 27, Mijić u 66. i Tomić u 78. minutu.

– Nema opravdanja. Ne možemo da se vadimo na loš teren i uslove. Mi u Novom Pazaru prosto nismo postojali. Znali smo kako oni mogu da nas ugroze, spremali smo se za to, ali nismo uradili ništa i bili smo nemi posmatrači događaja na terenu. U pojedinim delovima susreta smo izgledali očajno i kao početnici i nešto će pod hitno morati da se menja. Još je „vruća glava“, nemamo puno vremena za analize jer nas čeka meč sa Mačvom za vikend, ali ono što mogu sada da najavim je da će biti puno promena za taj duel. Naravno, četitam Novom Pazari i njihovom treneru na zasluženoj pobedi – izjavio je Gaćinović.

Radnički je deveti na tabeli Super lige i u seriji su od dva poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KONKURENCIJA JOŠ JAČA: Svi žele A licencu EL, uključio se i Monako!

Košarkaši Monaka poraženi su u prvom meču plej-ofa Evrolige od Fenerbahčea posle produžetka. Kneževi su prošle sezone u ovom takmičenju...

POVEZANE OBJAVE