Stanojević posle 11. pobede u nizu: Ne pamtim ovako tešku utakmicu

Partizan je slavio protiv Javora u Ivanjici u okviru 22. kola Superlige. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je da je ovo bila jedna od najtežih utakmica u poslednjem periodu.

Odlično smo igrali u prvom poluvremenu. Imali smo situaciju pod kontrolom, mogli da potvrdimo trijumf.  Zadovoljan sam zbog pobede. Opet, oni su u drugom poluvremenu promenili neke stvari.  Jaku su nas namučili. Nije bilo toliko prilika, ali visio je gol… Ne sećam se kada smo odigrali ovako težak meč. I fizički i psihički. Zato sve čestitke igračima, rekao je Stanojević.

Trener Javora Igor Bondžulić rekao je da njegov tim nije uspeo da iskoristi priliku za pogodak, što je na kraju dovelo do lošeg rezultata.

Ne bismo smeli da dozvolimo sebi tako da primimo gol. Posle se situacija promenila, bili smo agresivniji. Imali smo šansu utakmice, napadali smo pritiskali, ali nažalost nismo imali šansu za više, kazao je Bondžulić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE