Igrao je protiv Zvezde pre 15 godina: Milan mora da iskoristi prazne tribine!

Nekadašnji fudbaler Milana i bivši reprezentativac Hrvatske, Dario Šimić, govorio je o večerašnjem duelu između Crvene zvezde i Milana.

Šimić je za početak rekao da crveno-beli imaju iskustvo igranja u Evropi i da znaju da igraju na rezultat.

Zvezda je iskusan tim, dobro igra u Evropi i zna da igra na rezultat. Nemaju igrače sa statusom zvezde, ali umeju da budu opasni. Međutim, to nije Zvezda koja se suprotstavila Sakijevom Milanu, rekao je Hrvat.

Šimić je upozorio na koga treba da se obrati posebna pažnja.

Tu je Degenek, ali i Falćineli se odlično snalazi. Milan mora da iskoristi činjenicu da neće biti publike. Igrao sam 2006. godine protiv Zvezde, bile su teške utakmice, posebno ona u Beogradu, a sve zbog atmosfere. Bilo je leto, došli smo tek nakon 7 dana priprema.

Bez obzira na sve, Šimić smatra da je Milan favorit.

Naravno, Milanu dajem 70 odsto šansi. Po mom mišljenju, Zvezda je te 2006. godine imala jači tim. Ibrahimović je fenomen u svakom timu, a ja sam srećan što su Stefano Pioli i Paolo Maldini uspeli da vrate Milan u poziciju da ponovo možemo da sanjamo. Mario Mandžukić je logičan izbor, bez obzira što ima 34 godine nije imao težih povreda u karijeri i još uvek nekoliko sezona može da odigra na najvišem nivou, zaključio je Šimić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos pred Real: Trener Zvezde otkrio ko sigurno neće igrati u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 32. kola Evrolige gostuju ekipi Reala iz Madrida. Duel dva tima na programu...

POVEZANE OBJAVE