Jaramaz pred Gruziju: Uz energiju i požrtvovanost do pobede

Košarkaška reprezentacija Srbije u subotu od 16 časova igra meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Gruzijom u sklopu “balona” u Tbilisiju.

U prvom duelu ove dve ekipe Gruzija je slavila sa 94:90 u Beogradu posle preokreta.

Gruzija ima veoma dobru reprezentaciju, iskusan i dobro uigran tim. Okosnicu ekipe čine igrači koji su već dugo zajedno, što im daje određenu prednost u odnosu na ekipe koje, poput nas, u ovim kvalifikacijama nemaju taj kontinuitet igranja zajedno. U prvoj utakmici su nas pobedili u Beogradu, pred našom publikom, uprkos našem dobrom početku utakmice. Od tada je prošlo godinu dana, puno toga se promenilo i verujem da ćemo uz dobru energiju i požrtvovanu igru uspeti sutra da dođemo do pobede, rekao je Ognjen Jaramaz za zvanični sajt KSS.

bog klupskih obaveza selektora Igora Kokoškova, reprezentaciju će u sutrašnjoj utakmici predvoditi njegov asistent Dejan Milojević.

U grupi E Gruzija se nalazi na prvom mestu sa maksimalne četiri pobede iz isto toliko odigranih utakmica, sledi Srbija sa učinkom 2-2, dok Finska i Švajcarska imaju po jednu pobedu i tri poraza.

Plasman na Evropsko prvenstvo 2022 uz domaćina Gruziju obezbediće još dve ekipe iz grupe E.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE