Rezervni sastav malo sutra! Pioli ništa ne prepušta slučaju, na Zvezdu sa ekipom koja će jurcati po Marakani

Fudbaleri Milana dolaze u Beograd s gorkim ukusom u ustima, s obzirom na to da su poraženi od Specije u Seriji A pred susret sa Crvenom zvezdom.

Trener Stefano Pioli bio je frustriran igrom svoje ekipe na tom susretu i kako su preneli mediji sa Apenina odmah je sazvao hitan sastanak u svlačionici nakon debakla.

Odlučio je da promeni sedam igrača u odnosu na taj susret, pa na beogradskoj Marakani neće biti Kjera, Dalota, Kesija, Čalhanoglua, Rafaela Leaoa, Saelemakersa i naravno Zlatana Ibrahimovića.

Roso-neri moraju da odmaraju za dvoboj sa Interom za vikend, ali svejedno su se u ekipu vratili i neki standardni igrači i prvotimci, pa će tako na golu ipak stajati Donaruma, a ne Tatarusanu, kako je prvobitno najavljeno.

Takođe u srcu zadnje linije je neprikosnoveni kapiten Alesio Romanjoli zajedno s pridošlicom iz Čelsija Tomorijem, a po bokovima će igrati talentovani Kalulu kao i jedan od najopasnijih ofanzivnih bekova Evrope Teo Ernandez.

U sredini terena će kreativac biti sjajni Benaser, a “prljav posao” će odrađivati Meite koji je nedavno stigao iz Torina. Po jednom krilu će napadati Kastiljeho, kao “desetka” će igrati Krunić, a na drugom boku će kao ofanzivnije krilo i neko ko se ubacuje iz drugog plana biti Rebić.

U vrhu napada zadužen za postizanje golova biće iskusni Mario Mandžukić, kojem će to biti prvi start otkako se u januaru pridružio sedmostrukom prvaku Europe.

Milan (4-2-3-1): Donaruma, Kalulu, Romanjoli, Tomori, Ernandez, Benaser, Meite, Rebić, Krunić, Kastiljeho, Mandžukić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE