Bjelicu ne zanimaju priče o trejdu: Treniram kao konj!

Srpski košarkaš i igrač Sakramento Kingsa Nemanja Bjelica kazao je nakon što je ostvario rekord karijere u porazu od Majamija da ga priče o njegovom potencijalnom trejdu ne zanimaju.

Ponovo je, posle 14 utakmica, Nemanja Bjelica kontinuirano u timu Kingsa. Imao je nekoliko solidnih nastupa u prethodnom periodu, a u poslednjem meču protiv Majami Hita upisao je 25 poena. Takođe, bio je to njegov prvi meč u sezoni koji je počeo kao starter.

Mediji su u periodu u kojem nije nastupao spekulisali u vezi sa njegovim potencijalnim trejdom, a spominjao se i Majami, ekipa protiv koje je ostvario rekord karijere u NBA ligi.

– Ne moram nikome ništa da dokažem. Kao što sam već rekao, zaista ne znam ništa o spekulacijama u vezi sa mojim trejdom. To je normalan deo naših života. Ovo je moja šesta godina u ligi i svi me vrlo dobro poznaju – kazao je popularni Beli.

On je u svojoj poslendnjoj od tri godine ugovora sa Kingsima i trenutno inkasira 7.15 miliona dolara, dok Majami, navodno, u trejd priči nudi 7.6.

Na poslednje četiri utakmice, Bjelica ima prosek od 12.3 poena, 5.3 skoka i tri asistencije po meču.

Da budem iskren, treniram kao konj. To je ono što svako od nas treba da radi kada je van rotacije ili igra nešto manje – otkrio je Bjelica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN LIVERULA JE LJUT: Van Dajk uputio kritike svojim saigračima

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk nije dobro podneo poraz od Evertona 2:0 u zaustaloj utakmici 29. kola Premijer lige. On...

POVEZANE OBJAVE