Vlahović: Mnogo dugujem Prandeliju, pomogao mi je da prevaziđem loš period

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović rekao je nakon pobede nad Specijom da mu prija rad sa trenerom Ćezareom Prandelijem.

Vlahović je u ubedljivom trijumfu nad Specijom od 3:0 postigao svoj 10. pogodak u sezoni, a zabeležio je i asistenciju.

– Želim da se zahvalim svom treneru i saigračima, kao i da nam čestitam na igri i pobedi. Kontinuitet je najvažnija stvar u ovom trenutku, moramo da stisnemo zube i idemo dalje – rekao je Vlahović.

Fiorentina je sa ova tri boda došla do 25. boda i o opstanku gotovo da ne moraju da razmišljaju, iako je pre dolaska Prandelija bilo tmurno na ,,Artemio Frankiju”.

– Dokazali smo da smo tim i da guramo jedni druge. Rekao sam mnogo puta da rečima ne mogu da opišem koliko dugujem Prandelijem. Došao je kada sam bio u veoma lošoj formi, dao mi je samopouzdanje i moram da mu odgovorim na to što veruje u mene.

Čak i nekoliko puta tokom meča sa Specijom, Prandeli je sa klupe vikao Vlahoviću da ne posustaje uprkos greškama koje su mu se dešavale.

– Kada imate nekog ko veruje u vas, mnogo je lakše. Opet kažem, iskreno, ne mogu da opišem koliko je uradio za mene – završio je Vlahović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ronaldo dobio Juventus na sudu

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo, dobio je na sudu svoj nekadašnji klub Juventus. Juventus se tokom pandemije...

POVEZANE OBJAVE