“Delfini” u Segedinu bolji od prvaka Evrope

Vaterpolisti Srbije savladali su Mađarsku u prijateljskom duelu u Segedinu.

Na otvaranju olimpijskog bazena u ovom gradu izabranici Dejana Savića savladali su aktuelnog evropskog prvaka i na lep način zaokružili prvi deo priprema.

Mađari su u prvoj četvrtini surovo kažnjavali svaku grešku “delfina”, postigli su čak 6 golova, sredinom druge četvrtine imali su i tri gola prednosti (8:5), a pred odlazak na odmor Ćuk je približio Srbiju na dva gola razlike.

U drugom poluvremenu Srbija je zaigrala mnogo bolje i dve sekunde pre kraja treće četvrtine golom Mitrovića izjednačila na 9:9. U poslednjih osam minuta potpuna dominacija “delfina”. Nervozni Mađari propustili su četiri situacije sa igračem više, a na drugoj strani Ćuk, Prlainović, Drašović i Vučinić golovima iz igre su obezbedili veliku prednost.

Imali smo sjajne uslove za rad, vrhunski smo trenirali. Bazen je fenomenalan, hiljaditi olimpijski bazen u Mađarskoj i uvek je prelepo igrati ovde. Sama utakmica sa padovima i usponima ali da kažemo dobar kraj prvog dela priprema, rekao je neposredno pred povratak u Beograd Dejan Savić.

Tri gola postigao je Prlainović, dvostruki strelac bio je Ćuk, a po jedan gol postigli su Dedović, Ranđelović, Duško Pijetlović, Drašović, Filipović, Stefan Mitrović i Vučinić. Kod Mađara Manherc i Gajrfaš bili su trostruki strelci.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA KATALONACA: Ernangomez već nezadovoljan! (VIDEO)

Košarkaši Barselone bore se tri kola pre kraja za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige. Doigravanje u Španiji će takođe...

POVEZANE OBJAVE