Neobična nova uprava FK Mačva

U upravi FK Mačva dogodilo se nekoliko promena, preneo je ,,Glas Podrinja”. Dragojlo Lazić izabran je za predsednika Upravnog odbora kluba iz Šapca, gde je nasledio Ivicu Kralja, odnosno Dragana Antonića, koji je bio vršilac dužnosti predsednika nakon ostavke Kralja.

Na seniorskom nivou želimo da ostvarimo opstanak u Superligi, iako to neće biti lak zadatak. Dugoročni plan je da prevaziđemo sve probleme, ojačamo organizaciju kako bismo bili stabilni u eliti bez straha za opstanak. Posebnu pažnju posvetićemo omladinskoj školi, kako bismo u dogledno vreme bili u situaciji da uz nekoliko iskusnih igrača u seniorskoj ekipi imamo nekoliko igrača iz naše škole, rekao je Lazić.

Potpredsednik UO je Vladimir Mićić, pomoćnik gradonačelnika Šapca. Ostali članovi odbora su: Dragan Antonić, Sreten Radovanović, Davor Popović (advokat), Aleksa Antonić (advokat, nekadašnji golman futsal reprezentacije Srbije i aktuelni trener golmana u reprezentaciji), Radenko Lukić (preduzetnik iz Varne, otac našeg reprezentativca Saše Lukića), Slaviša Marković (sveštenik), Duško Pantić, Dejan Isaković.

Nadzorni odbor činiće: Vuk Lazarević, Nataša Radovanović i Dejan Popović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Super Heli: Linija koja leti do 1000 poklon spinova!

Super Heli vas vodi na nezaboravnu avanturu. I ovog mjeseca, letimo ka pobjedi i vrijednim poklonima. Pokloni koji se...

POVEZANE OBJAVE