“Odigrao sam više utakmica od legendi pri čijem izgovaranju imena svaki put ustanem” (VIDEO)

Milan Borjan posle meča sa Milanom postao rekorder po broju odigranih evropskih utakmica u dresu Crvene zvezde.

On je na taj način prestigao legendu kluba Vladimira Petrovića Pižona.

Ovaj rekord za mene ima posebnu težinu. Odigrao sam više utakmica od legendi pri čijem izgovaranju imena svaki put ustanem. Vladimir Petrović, Dušan Savić, Jovan Aćimović i mnogi drugi zaslužuju ogromnu čast i poštovanje. Trudiću se da sa mojim timom dupliram ovaj broj utakmica. Živela naša Crvena zvezda, istakao je Milan Borjan.

On je debitovao u meču protiv Sparte iz praga, koju su crveno-beli pobedili sa 2:0. Rekord je oborio sa italinaksim velikanom Milanom u kojem je izboren remi od 2:2, golom Milana Pavkova u nadoknadi vremena.

Neverovatna utakmica. Još jednom smo pokazali da smo hrabri, da imamo veliko srce i da možemo sa svakim da se nadmećemo. Na kraju sjajan pogodak Pavkova. Fenomenalno je skočio, imali smo igrača manje, a on je još jednom pokazao da je odličan u velikim utakmicama. Imamo povoljan rezultat, čeka nas revanš u Italiji kada ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje, rekao je Borjan.

Borjan je na velikom broju mečeva bio apsolutni heroj Zvezdinih uspeha u Evropi. Navijače posebno pamte penal seriju u Kopenhagenu kada je bio nepremostiva prepreka za fudbalere iz Danske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE