Stanković bez kalkulacija: U Subotici najbolji tim

Između dve utakmice sa Milanom fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u Subotici u 23. kolu Linglong Superlige Srbije.

Bez obzira na važnost utakmice na San Siru Dejan Stanković nema nameru da kalkuliše sa timom koji će istrčati na teren protiv Spartaka.

Svaka sledeća utakmica je najvažnija, sa tim za ovih godinu dana nisam imao problema i sumnjam da ću imati i u ovoj utakmici. Milan je arhiviran, sledeći meč je protiv Spartaka, pa ćemo onda opet da razmišljamo o Milanu. Već se povela priča kako ćemo igrati protiv Milana zbog dobijenih žutih kartona i povreda, ali u ovom trenutku zaista ne razmišljam o tome, nego o sutrašnjem meču protiv Spartaka. U Subotici će na teren izaći najbolji tim, ne kalkulišem u ovom trenutku, niti razmišljam o uigravanju za Milano, rekao je Stanković.

Dobra vest je da se Veljko Nikolić vratio u trenažni proces.

Veljko Nikolić se vratio u trenažni proces, takođe tu su Gavrić i Krstović i Petrović, za sada nećemo priključivati nikoga više prvom timu. Momci treba da nastave da rade sa svojim trenerima i sigurno će neko od njih do kraja sezone dobiti pravu šansu.

Filipo Falko još uvek nema snage za svih 90 minuta.

Falko još uvek nije u potpunosti spreman da odigra svih 90 minuta, ali za 60-65 minuta u viskom ritmu i više nego spreman. Nije me iznenadio, upoznat sam sa svim njegovim kvalitetima, samo je to sve potvrdio. Drago mi je što je pravi debi imao protiv Milana i da će u Subotici napraviti razliku i prevagu što se tiče naše igre i našeg cilja.

Kataija svi željno iščekuju, a Stanković je otkrio i kakva je situacija sa Bakajokom.

Bakajoko se povredio prilikom spašavanja jedne lopte, da ne ode u korner, napravio je rotaciju, istegao malo unutrašnji ligament, povreda nije ozbiljnija, ali zahteva nekih sedam dana mirovanja, tako da će on za 7-8 dana biti sa grupom. Nadamo se da će Katai biti što pre spreman da zaigra, blizu smo toga. On sam ima veliku želju, a mi ga svi željno iščekujemo, zaključio je trener crveno-belih.

Utakmica je na programu u nedelju od 17.05.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA IH DOMAĆINSTVO EP: Nemci znaju šta će sa Nagelsmanom

Fudbalsku reprezentaciju Nemačke očekuje učešće na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini. U prvim test mečevima savladali su Francusku i Holandiju....

POVEZANE OBJAVE