Stanojević protiv Radnika 100. put na klupi Partizana: Imamo trenera svih trenera, a onda dolazimo svi mi ostali

Fudbaleri Partizana dočekaće Radnik u 23. kolu Linglong Superlige Srbije.

Aleksandar Stanojević je rekao pred ovaj meč da nema kadrovskih problema i da svi igrači spremni dočekuju ovaj duel.

Generalno, svi su zdravi, imali smo sitnih problema, ali danas smi svi na broju. Imamo veliki oprez, Radnik je ekipa koja je u naletu. Maksimalno smo fokusirani, nije lako pobeđivati u nizu i zato imamo veliki respekt prema svakom našem protivniku, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Trener crno-belih će 100. put sedeti na klupi Partizana.

Čast je da sam trener ovde, ponosan sam na to. Brojke i jesu i nisu bitne, za mene su neke stvari bitnije. Tumbaković je za nove generacije trener svih trenera, kada govorimo o istoriji imamo Tumbakovića i sve nas ostale, da li je neko vodio tim na 100 utakmica ili nešto više od toga, nije toliko važno. Sećam se prve utakmice sa Radom, prvog treninga na Teleoptiku, prvog derbija koji je doneo titulu i mog prvog izlaska u Evropu i ulaska u ligu šampiona. Mi u Partizanu imamo posebnu emociju, osećaj pripadnosti ovom klubu je važniji od bilo koje brojke. Moja najveća želja je da to prenesem mladim generacijama.

U ekipi Radnika najveća opasnost preti od Makarića, a ekipu odlično vodi Slavoljub Đorđević.

Kada igrač koji nije iz top 4 kluba postigne toliko golova to je za respekt. Makarić može sam da reši utakmicu, može uz pomoć saigrača i to je svakako za veliko poštovanje. Radnik od septembra nije izgubio utakmicu na strani i nemam pravo da kažem da će biti goleada, biću zadovoljan bilo kakvom pobedom. Slavoljub Đorđević pravi odlične rezultate, pokazao se u juniorskoj Ligi šampiona, sad je napravio ekipu koja retko gubi.

Utakmica je na programu u nedelju od 13 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE