Stanković: Na poluvremenu sam igračima rekao da ćemo pobediti utakmicu, Milan prolazi kroz teške trenutke

Trener fudbalera Crvene zvezde bio je ponosan na svoje izabranike koji su preokrenuli u Subotici i savladali Spartak sa 2:1 u derbiju 23. kola Super lige Srbije.

Golovima u poslednjih desetak minuta, Crvena zvezda je došla do nove, 20. pobede u domaćem šampionatu, a ovog puta, morali su to da traže težim putem – preokretom.

– Nije lako posle evropske utakmice gde potrošiš mnogo emotivne i fizičke energije da dođeš u goste jednoj organizovanoj ekipi koja se dobro brani. Ne znam, da izvadimo udarce ka golu… Ako ne može tako, može uvek iz prekida. Mi u to verujemo, mi to i radimo i mislim da su momci bili fenomenalni i ja im skidam kapu. I kada smo primili gol, dešava se, ali ovako se pokazuje karakter i ovako se osvajaju titule. Preponosan sam na njih. Na poluvremenu sam im rekao da ćemo pobediti utakmicu. Malo smo nešto pomerili u sredini – rekao je Dejan Stanković nakon susreta.

Zvezdin rival u nokaut fazi Lige Evrope je doživeo novi neuspeh pred revanš meč u Milanu. Stanković je istakao da i jednima i drugima predstoji teških 90 minuta u Italiji.

– To morate Milan da pitate da li je to dobro ili ne. Meni je posle ove utakmice fenomenalno, mi idemo sada da se odmorimo. Čeka nas teških 90 minuta. Milan sigurno da ne prolazi kroz lake trenutke, izgubili su 2:0 od Specije, 2:2 su igrali sa nama, sada su poraženi ubedljivo od Intera… Biće umorni kao i mi, to je sigurno, ali 90 minuta imamo pa ćemo da vidimo – završio je trener srpskog šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE