Stojković poručio reprezentativcima: Krv mora da vri!

Novi selektor Srbije, Dragan Stojković, najavio je promene u nacionalnom timu, a to će se videti već od marta i početka kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Biće promena. Ne kažem da pre nije bilo dobro. Ja imam svoju viziju, svoju filozofiju. Pretpostavljam da će promene iznenaditi. To će biti promene za dobro tima, kolektiva, atmosfere. Za dobro te zdrave grupe koja u martu treba da krene da se bori i da krajem godine završi, rekao je Piksi za TV Prva.

Nedostaje nešto. Nisam bio u tom sistemu. Nisam želeo da komentarišem sa strane, nisam znao šta se dešava. Treba stvoriti timski, patriotski duh, prioritet. To treba da stvorim, to treba da napravim. Ako nemate uspeha i ako poraze doživljavamo kao tragedije, pitanje je samo način na koji gubite. Da li gubite na pravi način, sa dostojanstvom ili bez.

Stojković je dodao da u reprezentativcima mora da probudi žar igranja za nacionalni tim.

Vidim ih kao talentovane momke, igrače koji igraju u velikim ligama, profesionalce. Ono gde ih ne vidim kako treba jeste kada oni dođu ovde i ne odigraju dobro. Kada odgledaš ono protiv Škotske, pitaš se “šta je, bre, ovo?”. Odigrali smo ležerno. Mora da se probudi u njima neki žar, mora ta krv da vri.

Njegov rad će zavisiti od mnogih stvari.

Kako se osećaš, da li imaš podršku, zavisi od rezultata. Ovu odluku nisam doneo sam. Sve odluke donosim u razgovoru sa porodicom. To je motor svega. Da nemam podršku porodice, nikad ne bih prihvatio ovako nešto. Dok god bude bilo lepo, dok god Srbiju budem činio ponosnom, ja ću biti tu. Ne da ću dati sebe samo, daću život za ovo, zaključio je novi selektor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE