Jokić poene prepustio Mareju u porazu od Hoksa, Bjelica opet van stroja

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Atlanta Hoksa sa 123:115 u ,,Stejt Farm areni”.

Posle trijumfa nad Klivlendom, Nagetsi su se vratili porazima, što je za njihove navijače navika ove sezone. Usledio je sada novi neuspeh i to od tima koji je poražen na prethodnih pet od šest utakmica, ali i na osam od poslednjih deset.

Nikola Jokić nije bio poenterski raspoložen minule noći, delom zahvaljujući odličnoj odbrani Klinta Kapele nad srpskim centrom. Sveden je Jokić na 15 poena, ali je uprkos tome uspeo da sakupi 10 skokova i šest asistencija.

Atlanta je pre kraja prvog dela igre došla do dvocifrene prednosti na krilima Tre Janga, da bi mu u trećoj deonici Huerter i Kapela pomogli da donese Hoksima i maksimalnih +22.

Najbolji akter susreta svakako je bio Tre Jang sa 35 poena i 15 asistencija, dok se na drugoj strani istakao Džamal Marej sa 30.

Posle perioda kada je ponovo uživao poverenje trenera Luka Voltona, Nemanja Bjelica se ponovo odlukom svog stratega našao van ekipe za meč sa Milvokijem. Pre samo dva dana je protiv Majamija upisao rekord karijere sa 25 poena, prethodnih nekoliko utakmica takođe igrao veoma dobro, ali sada ga Volton nije uvodio u igru i ovo bi mogao da bude pokazatelj da je trejd veoma blizu realizacije.

Kingsi su protiv Milvokija doživeli poraz od 128:115, a glavna figura utakmice bio je Janis Adetokumbo sa svojih 38 poena i 18 skokova.

Nju Orleans Pelikans – Boston Seltiks 120:115Klivlend Kavalirs – Oklahoma siti Tander 101:117
Njujork Niks – Minesota Timbervulfs 103:99
Orlando Medžik – Detroit Pistons 105:96
Toronto Reptors – Filadelfija Seventisiksers 110:103
Atlanta Hoks – Denver Nagets 123:115
Los Anđeles Klipers – Bruklin Nets 108:112
Milvoki Baks – Sakramento Kings 128:115

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE