Krstajićev TSC nastavlja da gazi, “građevinari” iznenadili Voždovac

Kompletirano je 23. kolo Linglong Superlige Srbije.

Bivši selektor Srbije ostvario je sa TSC-om i treću prolećnu pobedu, a ekipa pod njegovim vođstvom još uvek nije primila gol u takmičarskim utakmicama. Jug Stanojev je postigao prvi gol na meču, da bi u finišu poluvremena Zec stavio tačku na trijumf sa još dva gola.

Rad je iznenadio Voždovac na krovu tržnog centra i iskoristio poraz Novog Pazara u Ivanjici. “Građevinari” su još uvek u zoni ispadanja, ali imaju samo bod zaostatka u odnosu na Pazarce koji su poslednjeplasirana ekipa u sigurnoj zoni. Jedini gol u pobedi Rada postigao je Karaklajić, dok je trijumf Javoru, za nešto mirniji nastavak šampionata, doneo Ilić.

Radnički je opravdao ulogu favorita u Šapcu i ostavio Mačvi puno problema pred nastavak sezone. Mačva je među najugroženijim ekipama kada je opstanak u pitanju i zaostaje čak sedam bodova za klubovima iz sigurne zone, dok je Radnički prekinuo niz od tri meča bez pobede i trenutno je na 8. mestu sa tri boda manje od petoplasiranog TSC-a.

TSC – Bačka 3:0 (3:0)
Stanojev 18′, Zec 40′, 41′

Voždovac – Rad 0:1 (0:1)
Karaklajić 38′

Javor – Novi Pazar 1:0 (0:0)
Ilić 52′

Mačva – Radnički Niš 0:2 (0:1)
Gavrić 12′, Kasalica 83′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE