Radonjić: Nemam mnogo toga da prigovorim svojim igračima, nadam se povratku nekih igrača

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nije želeo da prigovara mnogo toga svojim igračima svestan situacije u kojoj se ekipa nalazi.

Nedostajalo je energije crveno-belima u drugom poluvremenu susreta sa Žalgirisom, o čemu svedoči i samo 18 postignutih poena u tom delu igre. Dok je snage bilo, bilo je i poena. Na to je, naravno, najviše uticalo odsustvo nekoliko igrača zbog koronavirusa.

U okolnostima u kojima smo sada, bez toliko igrača – ne samo danas, nego i u poslednjih dvadeset dana – mogu da kažem da smo odigrali solidno, sa dobrim stvarima i sa greškama. Naš napad u drugom poluvremenu nije bio dovoljno dobar da učinimo meč neizvesnim i da imamo šansu za trijumf – rekao je Radonjić i dodao da se nada povratku pojedinih igrača u narendim danima.

– Mi nismo imali kada da odigramo ovu utakmicu, već u ovom terminu. Nema slobodnih termina, jer nam predstoji da odigramo i nekoliko zaostalih utakmica u ABA ligi. Zato nemam mnogo toga da prigovorim svojim igračima jer znam s čime smo morali da se nosimo u prethodne tri nedelje bez tako mnogo košarkaša. Nadam se da ćemo neke od njih imati na treninzima za nekoliko dana – završio je crnogorski stručnjak

Zvezdu već u petak očekuje duel sa Baskonijom, a taj meč dočekaće na skoru 7-18.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE