Uz KEŠ BONUS Zvezda sija još jače – Uzmi 1.500 RSD i isprati Evroligu

Znate onu priču kako nikada ne treba odustati i kako baš uvek treba dati sve od sebe, čak i kada je za to možda kasno?

Odustajanja nema ni za košarkaše Crvene zvezde, koji su daleko od šanse da se domognu završnice Evrolige. Ipak, to nikako ne znači da će se predati i olakšati svojim rivalima da dođu do pobeda.
Naprotiv, crveno-beli su nekoliko puta ove sezone pokazali da imaju veliko srce, da čine pravi tim i da se bore za svaku loptu. Čak i onda kada naspram sebe imaju mnogo kvalitetnijeg rivala.

Sve to je dovoljno da verujete u tim Dejana Radonjića i onda kada mu ne ide najbolje, a ukoliko ste spremni da im pružite podršku, Meridian je tu da vam pomogne.

Pitate se kako? Tako što ćete, za početak, kliknuti OVDE i preuzeti bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda i okušati svoju sreću.

Da, dobro ste pročitali, dovoljan je samo JEDAN KLIK i keš je spreman na korišćenje. Naravno, nemojte zaboraviti ni da vas SAMO U MERIDIANU čeka fantastičan bonus na parove i do 2000%, a to je dovoljno razloga da podržite crveno-belu vojsku.

Momci sa Malog Kalemegdana ovog utorka igraju zaostalu utakmicu 24. kola Evrolige, protiv Žalgirisa, i to u Kaunasu.

Ekipa je i dalje nekompletna, pa će se u ekspediciji Crvene zvezde naći i talentovani juniori Vujičić i Šaranović. Osim toga, postoji nagoveštaj da će konačno zaigrati i Kori Volden, a to znači da su koševi u Kaunasu u velikoj “opasnosti”.

Sve to je dovoljan razlog da očekujete pravi košarkaški spektakl, te preuzmite daljinski upravljač, odigrajte tiket i uživajte!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOŠA FORMA TRAJE: Kecmanović zaustavljen u Rumuniji

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira među osam najboljih na turniru u Bukureštu. Izgubio je meč osmine...

POVEZANE OBJAVE