Italijani pišu: Tri sigurne promene u startnoj postavi Milana u odnosu na beogradski meč

Fudbaleri Milana tri utakmice nisu pobedili, izgubili su i lidersku poziciju u Seriji A pa će u četvrtak protiv Crvene zvezde pokušati da prekinu ovu mini seriju.

Prema najavama sa Apenina trener Stefano Pioli neće menjati formaciju, ali bi mogao da promeni tim u odnosu na onaj koji je počeo meč u Beogradu.

Novinar Pepe Di Stefano, koji je dobro upoznat sa situacijom u redovima roso-nera, rekao je da će Milan igrati u formaciji 4-2-3-1, a da će ulogu najisturenijeg napadača dobiti Rafael Leao. Portugalac je u Beogradu ušao u igru u 46. minutu umesto Rebića, ali će sada dobiti priliku od samog početka.

To znači da će Zlatan Ibrahimović i ovaj duel početi sa klupe, pre svega zbog određenih problema sa povredom lista, a u svetlu važne utakmice sa Romom koja je na programu sledećeg vikenda.

U tim bi trebalo da se od prvog minuta vrati Simon Kjer, svoje mesto na levom boku trebalo bi da zauzme Teo Ernandez koji je igrao i u Beogradu, a od prvog minuta kao podrška Leaou igraće Ante Rebić i Hakan Čalhanoglu, koji je pre nedelju dana ušao u igru u završnici utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE