Jojić: Inđija ima dodatnu motivaciju, a čeka nas i loš teren

Fudbaleri Partizana u petak će gostovati u Inđiji u pokušaju da nastave seriju pobeda u Linglong Superligi Srbije.

Miloš Jojić je bio starter na utakmici sa Radnikom, a prvi put u karijeri na jednoj utakmici imao je dve asistencije iz prekida.

U toku karijere mi se još nije dogodilo da na jednoj utakmici imam dve asistencije iz prekida. Imao sam naravno i asistencije i davao sam i golove na istim utakmicama, a ovo je prvi put da imam dve asistencije iz prekida. Obe asistencije su mi podjednako drage, bez obzira da li govorimo o Vujačićevom ili Šćekićevom golu. U drugo poluvreme ušli smo malo konfuzno, ali smo tim golom to presekli i nastavili kako treba. Na treninzima smo uvežbavali prekide i uigravali smo pojedine akcije, što se pokazalo, naravno, kao dobro, rekao je Jojić za klupski sajt.

Inđija je prema njegovim rečima veoma neugodan rival.

Očekuje nas jedan neugodan protivnik na lošem terenu, to mogu reći, jer sam gledao njihove utakmice. Teren izgleda jako loše. Inđija je ekipa koja je agresivna, koja pritiska, koja se bori za opstanak i koja samim tim ima dodatnu motivaciju. Mi smo Partizan i idemo tamo po tri boda.

Trener Aleksandar Stanojević dosta rotira u poslednje vreme, pa je i Jojić neke mečeve počinjao kao starter, a na nekima je ulazio sa klupe.

Atmosfera u klubu, timu i stručnom štabu je takva da je svaki igrač jako bitan, ali i da se bez svakog od nas može, što se pokazalo u prethodnom periodu. Neke utakmice sam počinjao, ekipa je pobeđivala, neke utakmice nisam počeo i ekipa je takođe pobeđivala. Ekipa je ispred svakog pojedinca, a kroz dobre igre i pobede iskaču pojedinci. Da li ću početi ili ne, zaista se time ne opterećujem, već je važno da je unutar tima atmosfera dobra, da podržavamo jedni druge i da se to vidi na terenu, da smo prava ekipa, zaključio je vezista crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRAZNIK FUDBALA U BEOGRADU: Karata za derbi i dalje ima

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana večeras od 19 časova odmeriće snage u polufinalu Kupa Srbije. Karata za ovaj meč i dalje ima, a svi...

POVEZANE OBJAVE