Pioli: Poznajemo Zvezdu, ali i ona nas, Ibrahimović je veoma motivisan da pomogne timu

Trener Milana, Stefano Pioli, održao je konferenciju za medije uoči duela sa Crvenom zvezdom.

Pioli je rekao da ekipa prolazi kroz težak period, ali da je do sada uspevala da prevaziđe sve poteškoće.

Normalno je da se susrećemo sa izazovima, ali do sada smo uspevali da se izborimo sa njima. Još uvek imamo blagu prednosti, ali ne smemo sebi da dozvolimo da se opustimo. Ukoliko đelimo da prođemo dalje, a naš cilj jeste da ostanemo u Evropi moramo da budemo maksimalno koncentrisani. Poznajemo rivala i on poznaje nas, biće teška utakmica, ali želimo da prođemo dalje, rekao je Pioli.

Igrači su motivisani i žele da igraju kao do pre nekoliko nedelja. Do kraja sezone imamo još samo 90 dana i ovo će biti važan period za nas. Ako sve bude kako treba, još 93 dana imamo do finala Lige Evrope. Ali trenirali smo dobro i pre utakmice sa Specijom pa svi znamo kako je to prošlo. Moramo da pokažemo sve na terenu i to već od ove utakmice.

Šef stručnog štaba roso-nera potvrdio je da na dnevnoj bazi razgovara sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Sledeće nedelje će propustiti nekoliko treninga, ali će biti u konkurenciji za sve utakmice. Ako postoji igrač koji se dobro ponaša pod pritiskom, to je Ibrahimović, a mislim da je on veoma motivisan da pomogne timu. Tonali se dobro razvija, Kesi je na raspolaganju, ali više ćemo znati na dan utakmice.

Pioli je odgovorio i na kritike na računa Alesija Romanjolija posle poraza od Intera.

Dobijamo i gubimo kao tim. Ne želim da tražim krivca, on je kapiten i toliko toga dobrog je uradio za ovaj tim. Moramo da se držimo zajedno, a porazi nam pomažu da rastemo, zaključio je Pioli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Baskonija na krilima “mitraljesca” Hauarda ide plej-of

U meču plje-ina, za popunu poslednjeg mesta u plej-ofu Evrolige, košarkaši Baskonije slavili su na svom terenu protiv Virtus...

POVEZANE OBJAVE