CRVENO-BELI NAPADAJU MILAN: Uzmi 1.500 RSD i kladi se na Zvezdu

Što ne može niko – možeš ti. Čuveni stih pesme i, čini se, neka vrsta mantre svih navijača Crvene zvezde.
Mantra koja se baš ovih dana “vrti” na ulici, na društvenim mrežama, u medijima, u školama, među mladim ljudima, ali i onim starijim.
Revanš utakmica Crvene zvezde i Milana, koja se igra na San Siru, ovih dana je glavna tema, kako u Srbiji, tako i u Italiji. A, kako i ne bi bila, kada su dueli dva kluba uvek posebni?
Od čuvene magle, preko 2006. godine i sada već “legendarne” koreografije na tribini, do ovosezonskih duela i nade da crveno-beli mogu da eliminišu nekadašnjeg evropskog prvaka i italijanskog velikana…
Ako ste od onih koji veruju, ili ako ste samo neko ko bi voleo da “baci” koji par na tiketu, na pravom ste mestu.
Sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE, a onda preuzmete bonus za sportsko klađenje u vidu 1.500 DINARA i pokažete malo znanja o evropskom fudbalu.
Dakle, samo JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.
Verujemo da Milan i Zvezdu nećete izostaviti sa tiketa, a i zašto biste? Već smo imali prilike da se uverimo da četa Dejana Stankovića može da se nosi sa fudbalskim zvezdama na “Marakani”, a zašto to ne bi uradila i na “San Siru”?
Na kraju krajeva, ako neko poznaje taj stadion, italijanski fudbal i mentalitet igrača sa “čizme” – to je upravo Dejan Stanković.
Pojačana je Zvezda i sa dva Italijana – Dijegom Falćinelijem i Filipom Falkom, pa ko zna – možda baš oni donesu prevagu u ovom meču.
Dok odbrojavamo do početka, kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati OVDE. A, onda se opustite i uživajte u vrhunskom fudbalu i još boljim kvotama i bonusima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Efes rutinski protiv Baskonije, Monako nakon preokreta bolji od Asvela, pobeda Barselone

Košarkaši Efesa savladali su Baskoniju i nastavili borbu za Top 10 Evrolige. Od samog početka turski predstavnik je igrao...

POVEZANE OBJAVE