Real bez ijednog slobodnog bacanja bolji od Žalgirisa, desetkovani Himki nastavlja da tone

Košarkaši Real Madrida savladali su Žalgiris na svom parketu sa 70:58 u okviru 26. runde Evrolige.

Realova odbrana bila je blistava u ,,Vicink centru”, a ono što je upečatljivo u vezi sa ovim susretom jeste to da madridski klub nije izveo niti jedno slobodno bacanje tokom čitavog duela!

Uprkos tome, Real je sigurno slavio i izugbio tek jednu deonicu sa svega tri poena razlike. Gabrijel Dek je bio najbolji u pobedničkom sastavu sa 14 poena, dok je Jankunas Paulius, baš kao i protiv Crvene zvezde odigrao veoma dobar meč i upisao 13 poena, uz sedam skokova.

Himki je bio bez Šveda, Bukera i Time na utakmici sa Armanijem i poraz se sam nazirao i pred početak meča. Pitanje je da li bi bilo drugačije i da su bili tu, ali izabranici Andreja Malceva i tako desetkovani uspeli su da pruže dostojan otpor milanskom timu (84:74).

Džordan Miki je bio najučinkovitiji igrač susreta sa 23 poena i 11 skokova, a Olimpiju je predvodio Šejvon Šilds sa 17 koševa. Vladimir Micov je na parketu proveo 15 minuta i upisao četiri poena.

Zenit – Valensija 62:91
Olimpijakos – CSKA Moskva 74:75
Bajern Minhen – Makabi Tel Aviv 72:70
Armani Milano – Himki 84:74
Real Madrid – Žalgiris 70:58

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE