Stanojević: Oprezni smo, Inđija je agresivna ekipa

Trener FK Partizan Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije govorio je kadrovskim problemima tima, ali i sutrašnjem meču sa Inđijom.

Znamo da Zdjelar ima koronu, Urošević je isto van stroja zbog bolesti. Imamo režančića i Lutovca, koji imaju sitnih problema, aostali su za sada zdravi. Što se mene tiče Suma će biti u protokolu, on je vrlo važan igrač za nas i mnogo nam znači. Filip Stevanović se polako vraća. Treba mu još desetak dana, rekao je Stanojević.

On je prokomentarisao i utakmicu sa Inđijom, koja crno-bele očekuje u petak, od 13 sati.

Izuzetno sam oprezan. Gledao sam njihove utakmice sa Zvezdom. Teško je pobeđivati u kontinuitetu. Teško je igrati, izuzetno su agresivna ekipa, bore se za opstanak. Ispratili smo sve njihove utakmice, čak i iz pripremnog perioda, objasnio je Stanojević.

Osvrnuo se i rotacije u timu, rekavši da voli da ima više igrača koji su konkurentni.

Moj stil je da imam više igrača u fokusu, stalno rotiramo zbog protivnika, a i želim da svi budu spremni. Ne znam sa kim ću početi sledeće utakmice, stvar je da svi budu fokusirani. Naravno da mi to donosi rezultat, kada imam više igrača u tim svim rotacijama, kazao je trener crno-belih.

Prokomentarisao i je uslove na stadionu sutrašnjeg protivnika.

Inđija ima specifičan mali stadion. Mi svaku utakmicu ulazimo sa veliki mrespektom, svaka nam je teška, pogotovo gostovanja.Gledaćemo kako ćemo igrati, više nego druge stvari, jasan je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE