Ostoja Mijailović: Imamo normalne odnose za Zvezdom, u polufinalu KRK bilo je specifičnih stvari

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je u intervjuu za ,,Sport klub” da su odnosi između dva najveća rivala normalni i da bi trebalo tako da ostane.

Kako je istakao, ne želi energiju da troši na druge stvari, već samo da misli o tome kako da Partizan bude bolji u periodu koji nadolazi.

– Odnos između nas i našeg gradskog rivala je sasvim normalan i mislim da treba da bude normalan. Ne pada mi na pamet da se raspravljam sa bilo kim o bilo čemu jer hoćemo da se bavimo Partizanom i trošimo energiju na Partizan – kazao je Mijailović.

U dve utakmice ove sezone, Crvena zvezda je bila bolja od Partizana sa samo pola koša razlike. Poslednji put, sastali su se u polufinalu Kupa Koraća.

– Imali smo te dve utakmice u kojima smo izgubili u završnicama, ali nismo reagovali nikakvim saopštenjima i na bilo koji način. U finišu meča polufinala Kupa Radivoja Koraća bilo je specifičnih stvari, međutim, nije nam padalo na pamet da se osvrćemo na to kada je utrakmica završena. Stručni štab i trener treba da reaguju na pojedine stvari tokom utakmice ako je nešto na štetu kluba i postoje greške. Ne mislim da su potrebna saopštenja i svađe po emisijama jer ne želimo više da se uplićemo u takve stvari – rekao je Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGLASIO SE I HANGA: Mislim da je sezona gotova!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet putovaće u podgoricu na duel ABA lige sa Studentskim centrom. Crveno-beli vode sa 1:0 u četvrtfinalnoj...

POVEZANE OBJAVE