OVE DVOJKE SU (NE)REALNE: Sasuolo 2.35, Barselona 2.33, Lacio 2.15 – SAMO U MERIDIANU!

Petak je, razume se, idealan dan za fudbal! Ako ste pomislili da u nedostatku Lige šampiona nema zanimljivih mečeva – prevarili ste se, pred vama je brdo fenomenalnih utakmica i još boljih kvota!
Znamo da ste navikli da u “kompletu” sa fudbalskim vikendom dobijete i nestvarne kvote i velike bonuse, a tako je i danas.


Pre nego što se vratimo fudbalu, hajde da još jednom utvrdimo “pravila igre”.
Vrlo su jednostavna, ne brinite.


Dakle, za početak – kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje od čak 1.500 DINARA, a onda nam pokažite koliko poznajete evropski fudbal i okušajte svoju sreću.
Da, toliko je jednostavno, SAMO JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje, ali iznenađenjima tu nije kraj.
U Meridianu vas čeka i fanastičan bonus na parove do 2000%! Dovoljno razloga da ovaj petak rezervišete samo za fudbal.


A, kad smo kod najvažnije sporedne stvari na svetu – evo šta nas čeka.
Najpre, nikad zanimljivija Serija A…


TORINO – SASUOLO, DVOJKA 2.35
Pozicije na tabeli to ne pokazuju, ali nemojte da se zavarate. Sasuolo je jedno od najvećih iznenađenja ove sezone u Italiji, a predvodi ih fenomenalni Filip Đuričić.
Sasvim zasluženo su na osmom mestu, mada bi neki rekli da su zaslužili i više. Ono što je važno naglasiti jeste da je Torino izuzetno oslabljen u ovom duelu, ne može da računa na čak sedmoricu igrača, jedan od njih je i Beloti.
Iz tih razloga, može se reći da Sasuolo jeste favorit, iako će igrati na gostujućem terenu, ali ne bi bilo prvi put ove sezone da se u Seriji A dogodi veliko iznenađenje.
Kvota 2.35 na Sasuolo je dovoljan razlog da odeš na merdianbet.rs.
Tu, naravno, nije kraj zabavi na “Čizmi“.


BOLONJA – LACIO, DVOJKA 2.15
Duel Bolonje i Lacia ili duel Siniše Mihajlovića i Sergeja Milinković-Savića je svakako nešto što nas najviše zanima. A, kako i ne bi kada će to biti sudar dvojice Srbina o kojima se već neko vreme najviše priča i piše.
Jasno je da Lacio i nema neke šanse za titulu, pošto već sada zaostaje deset bodova za vodećim Interom, ali daleko od toga da motivacija i želja manjka.
Naprotiv, važe za favorita, pa će sigurno dati sve od sebe da dođu do “unapred upisana” tri boda. Ali, s obzirom na to da je na drugoj strani Siniša Mihajlović – to neće biti tako lako.
Bolonja igra promenljivo tokom čitave sezone, a veliki broj nerešenih utakmica je i pokazatelj toga.
Ako mislite da možete da prognozirate ishod ovog duela – samo napred!


SEVILJA – BARSELONA, DVOJKA 2.33
Kada bi se Real Madrid i Barselona ove sezone držali svog ustaljenog ritma, i kada ne bi svojim navijačima priređivali neprijatna iznenađenja, čini nam se da ova sezona u Španiji ne bi bila mnogo zanimljiva. Ali, na sreću svih nas koji volimo “samo” fudbal, i te kako je uzbudljiva.
Pored brojnih kikseva, može se reći i skandala koji su je potresali tokom čitave sezone, Barselona je i dalje u igri za titulu. Važan korak bi mogla da napravi upravo u ovoj utakmici.
Srećan ili ne, sa planom da ide ili ne, tek Lionel Mesi je i dalje vođa ovog tima, a tada uvek morate biti konkurentni, ma koliko u stvari bili loši.
Ne zaostaje mnogo ni Sevilja, “kraljica” Evrope drži korak sa velikanima i sigurno se neće predati unapred, a pogotovo ne na svom terenu.
Obe ekipe imaju problema sa nekim povređenim igračima, ali oni glavni su tu, a upravo oni garantuju najveći spektakl! Barselona jeste favorit i upravo je na nju kvota 2.33 tako da – znaš šta ti je činiti.
Do tada, kompletnu ponudu klađenja pogledaj OVDE, a onda se prepusti blagodetima fudbala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Makabi se seli u Štark Arenu

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva od početka rata igrali su kao domaćini u dvorani "Aleksandar Nikolić". Ipak doći će...

POVEZANE OBJAVE