Pioli: Trebalo je da jurimo treći gol u Beogradu

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli smatra da je njegov tim izgubio čvrstinu, što se osetilo u dvomeču sa Crvenom zvezdom.

Milan je zbog većeg broja golova u gostima uspeo da prođe Crvenu zvezdu, a Pioli smatra da je njegov tim u prvom duelu trebalo da juri još pogodaka.

U prvom susretu, prestali smo da jurimo treći gol, odmarali smo se na lovorikama stečenog vođstva. Ovoga puta nismo to radili, stvorili smo šanse za Rebića i Ibrahimovića, a na ovom nivou takmičenja sve je pitanje detalja, često sitnice prave veliku razliku – kazao je Pioli nakon meča.

Iako forma nije dobra, strateg Milana smtara da njegov tim ima šansi na svim frontovima, iako su počeli da prave dosta grešaka.

Ako posmatramo ceo tok sezone, i dalje je pozitivna. Nije još završena, jer bi nam osvajanje Lige Evrope osiguralo mesto u Ligi šampiona. Pravimo dosta grešaka i nismo onako čvrsti kakvi smo bili u bliskoj prošlosti, međutim, ovaj duel možemo da posmatramo kao važnu odskočnu dasku. Ključno je što smo prošli – ističe Pioli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FANTASTIČAN VEČITI DERBI: Partizan ponovo “preživeo”, majstorica odlučuje šampiona!

Odbojkaši aktuelnog šampiona Partizana izjednačili su na 2-2 u finalnoj Seriji Superlige Srbije protiv večitog rivala Crvene zvezde. Crno-beli...

POVEZANE OBJAVE