Gaćinović: Izvinjenje sportskoj javnosti Niša, svi smo krivi

Fudbaleri Radničkog iz Niša ponovo su neprijatno iznenadili svoje navijače.

Sva tri boda iz Niša odneo je Spartak, a trener domaćih, Vladimir Gaćinović, posle meča je najpre uputio izvinjenje navijačima.

Pre svega želim da se izvinim sportskoj javnosti Niša zbog ovog poraza. Mom dugogodišnjem saradniku i prijatelju Vladimiru Buaču želim da čestitam na pobedi i želim mu sve najbolje u nastavku karijere. Dokazao je da je izrastao u ozbiljnog trenera. Želim i Spartaku da se plasira u Evropu. To je klub u kojem sam proveo tri godine i tamo sam ostavio bezbroj prijatelja, rekao je Gaćinović.

Gaćinović je ocenio da su svi krivi za poraz.

Današnja utakmica bila je teška, ali ni vetar, ni loš teren, ni problem sa „bonusima“ ne smeju da nam budu nikakav izgovor. Nismo bili dobri i izgubili smo. U prvom poluvremenu smo imali inicijativu, nismo iskoristili neke situacije koje smo morali, a u finišu smo surovo kažnjeni nakon tog kornera. Za taj gol nije kriv mladi golman Milorad Kojić, koji je budućnost ovog kluba. Krivi su svi. Analiziraćemo uzroke ovog poraza i pokušaćemo da pokažemo brzu reakciju, dodao je trener Radničkog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE