Novi Pazar “torpedovao” Mačvu sa novim trenerom, preokret Čukaričkog

Odigrane su prve četiri utakmice subotnjeg programa 24. kola Linglong Superlige Srbije.

Novi Pazar je sa novim trenerom deklasirao Mačvu, koja je, iako ima još dosta do kraja, glavni kandidat da se preseli u Prvu ligu Srbije. Svoj trenerski mandat u Novom Pazaru Davor Berber je započeo ubedljivim trijumfom, a sve je bilo jasno već posle desetak minuta igre.

Prvi gol za domaćina postigao je Abdulaje Sise, fudbaler koji je bio naa probi u Partizanu, a prednost je duplirao bivši napadač crno-belih, ali i Mačve, Petar Gigić. Aganspahić je postigao treći gol u prvom poluvremenu, da bi nakon jednog časa igre strelac bio i Blagojević.

Veoma uzbudljiv meč odigrali su Bačka i Čukarički. Samo nekoliko dana nakon odlaska Nenada Vanića i kompletne uprave Bačka je ugostila “brđane” i uspela da povede u 53. minutu. Domaćin je čuvao prednost sve do 72. minuta kada je izjednačio Birmančević, a za potpuni preokret pobrinuo se Stefan Šapić.

Radnički je posle pobede u Šapcu razočarao svoje navijače. Spartak je odneo sva tri boda sa “Čaira”, a jedini gol postigao je Šimura osam minuta pre kraja.
U Surdulici domaćin nije bio tako gostoljubiv, Radnik je golovima Milovanovića i Subotića savladao Javor i učvrstio svoju poziciju u sredini tabele.

Novi Pazar – Mačva 4:0 (3:0)
Sise 8′, Gigić 10′, Aganspahić 33′, Blagojević 59′

Radnički Niš – Spartak 0:1 (0:0)
Šimura 82′

Bačka – Čukarički 1:2 (0:0)
Ašćerić 53′ – Birmančević 72′, Šapić 85′

Radnik – Javor 2:0 (0:0)
Milovanović 63′, Subotić 80′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE