Stanković još misli na Milan: Čestitke od mnogih ozbiljnih ličnosti, zbog jedne stvari mi je sve žalije i žalije

Posle ispadanja iz Lige Evrope fudbaleri Crvene zvezde okreću se obavezama u nacionalnom šampionatu, a u nedelju crveno-belima u goste stiže novosadski Proleter.

Dejan Stanković ipak još uvek ne može da zaboravi meč iz Milana.

Krivo mi je što nismo uspeli da izbacimo Milan, jer mislim da smo to mogli i da smo imali izvanrednu priliku da to uradimo. Sa druge strane treba biti realan, ne treba gubiti glavu jer znaš protiv koga si igrao. Našom igračkom voljom i željom, spremanjem utakmice smo imali šansu da napravimo jedno ogromno iznenađenje i ispišemo istoriju, pokazali smo da možemo. Iz ovakvih utakmica izvlačim pouke, da bi u sledećem izazovu koji bude bio ispred nas, a ja se nadam već na leto napravili još nešto bolje nego u prethodnoj sezoni. Ne bih se zadovoljavao učinjenim, podigli smo lestvicu i želim da izvučem pouke, kao što sam iz svake utakmice u Crvenoj zvezdi koja nije bila završena dobro izvlačio pouke i bio bolji na svakoj sledećoj, rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Svi su čestitali i bili oduševljeni. Ne bih imenovao sve, ali ima mnogo ozbiljnih ličnosti, koje su čestitale i Crvenoj zvezdi i ovim momcima na izvanrednoj prikazanoj igri u 180 minuta.

Stanković posebno žali što na tribinama nije bilo navijača Zvezde.

Svaki dan mi je sve žalije i žalije, pogotovo u ove dve utakmice što nismo imali takvu podršku navijača. U trenutku te ponesu adrenalin i emocije, pogotovo mene, svakom bih osporio kada bi stao rame uz rame sa mnom da se meri koliko ja volim Zvezdu. Mislim da niko ne bi pobedio protiv mene, zato mi je dodatno žao što nisu na tribinama jer smo sada jaki, a sa njima bismo bili još jači. Jučerašnji dan će mi ostati zauvek urezan u sećanju.

Kada je u pitanju utakmica sa Proleterom kalkulacija neće biti.

Nema razloga za kombinovani sastav i odmaranje igrača. Mi smo ekipa koja se spremala za tri utakmice u nedelji, tako da će protiv Proletera na teren izaći najjači tim. Što se tiče povređenih igrača, Gobeljić i Ivanić su pokazali da su spremni i u Milanu, jedina dilema je Falko, koji je u Subotici osetio malu kontrakturu na loži, ostali igrači su spremni. Spremamo utakmicu za utakmicu, sigurno je da su naša filozofija i ciljevi poznati. Sutrašnja utakmica je najvažnija u ovom momentu i sem tri boda ništa drugo ne uzimamo u razmišljanje.

Utakmica je na programu u nedelju od 17 časova i 5 minuta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POJAČANJE IZ SNOVA: Italijanski gigant krenuo po svaku cenu, želi ‘novu zvezdu’ Bundeslige

Nakon što je postalo zvanično da Olivije Žiru napušta San Siro na kraju sezone, Milan se bacio u aktivnu...

POVEZANE OBJAVE