Problemi ne zaobilaze Partizan ni protiv Trenta

Nakon poraza u Zadru u okviru ABA lige, košarkaši Partizana putuju u Italiju na meč Evrokupa sa ekipom Trenta.

Vraćao se Partizan protiv hrvatskog tima u subotu i to više puta, ali ipak su pretrpeli i peti uzastopni poraz u regionalnom šampionatu. Spas sezone svakako vide u Evrokupu, gde pobedom protiv Trenta i eventaulnim porazom Lokomotive od Metropolitana, dolaze do najpovoljnije moguće pozicije.

Napravili smo mnogo grešaka tokom meča, nismo iskoristili prilike koje smo imali da prelomimo meč. Morali smo da odigramo mnogo bolje da bi stigli do pobede u Zadru, pre svega u odbrani. Vremena za neku veliku analizu nema, moramo da se osvežimo, imamo problema sa povredama, u ovom sastavu idemo u Italiju gde ćemo odmeriti snage sa Trentom u TOP 16 fazi Evrokupa. Očekujem da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, da odigramo daleko kvalitetnije u odbrani, nego što je to bio slučaj protiv Zadra – kazao je Sašo Filipovski nakon utakmice u subotu.

Ono što je jasno – Partizan će ponovo desetkovan igrati još jedan od značajan meč. U Beogradu su ostali Novica Veličković, Vil Mozli i Erik Mika, dok bi Zagorac posle povrede protiv Zadra ipak mogao da se nađe u konkurenciji za duel sa Trentom.

Oslabljeni smo, imamo problema, ali ponavljam, očekujem veliku borbu, bolju igru u odbrani, jer je to osnovni preduslov da stignemo do pobede u Italiji. Jasno je da nas očekuje težak posao, ali… – završio je Filipovski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISPUSTILI DOBIJENO: Novi Beograd od +4 do poraza

Vaterpolisti Novog Beograda izgubili su meč regionalne Premijer lige od splitskog Jadrana 14:12. Kao domaćini turnira. Po četvrtinama (3:3, 6:3,...

POVEZANE OBJAVE