TADIĆ NA METI PSV-A: Posle psovki, pogođen u glavu [VIDEO]

Dušan Tadić bio je strelac za za Ajaks sa bele tačke protiv PSV-a i zahvaljujući njemu timovi su podelili bodove u najvećem derbiju Holandije.

Tadić je bio precan u drugom minutu u 92. minutu, ali pre toga usledila je prava predstava. Damfris koji je skrivio penal, pokušao je uvredavam da isprovocira srpskom reprezentativca.

Uzmem loptu da izvedem jedanaesterac, a trojica igrača PSV-a stoje ispred mene i Damfris mi kaže da sam pi**o, da nisam nikakav vođa, da ću promašiti. Onda ja dam gol i, šta sam mogao da uradim? Da mu se zahvalim što me je nazvao pi**m? Ne, nije takav moj mentalitet. Rekao sam i ja njemu to isto, rekao je Tadić i odgovorio na komentare da je Damfrisu psovao majku:

Nisam ni reč rekao o njoj. Neki igrači rivala su želeli da unište taj moj penal, dolazili su do mene, govorili da sam idiot… Ali, kada sam pogodio mrežu, samo sam ga tražio pogledom, kako bi začepio, bio je jasan kapiten Ajaksa.

Međutim, ovo nije sve. Po završetku meča dok je napuštao stadion, navijači PSV-a skandirali su mu i pogodili ga flašom u glavu, ali je Tadić uspeo da se izvuče i otrči do autobusa.

Ajaks je prvi na tabeli sa 57 bodova, dok je PSV drugi sa 51 bodom i utakmicom više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina i Zvezda remizirali u Novom Sadu, dobra partija Mimovića (VIDEO)

Fudbaleri crvene zvezde i Vojvodine remizirali su bez golova (0-0) u Novom Sadu, u utakmici 32. kola Superlige, odnosno...

POVEZANE OBJAVE