Đurovski: Idu turbulentna vremena, postavlja se pitanje da li će Piksi biti sposoban da preseče

Dragan Stojković Piksi novi je selektor Srbije, navijači očekuju bolje dane pod njegovom komandnom palicom, a bivši fudbaler Crvene zvezde, Boško Đurovski, rekao je da se posla prihvatio u teško vreme.

Poznajem Piksija i zaista zaslužuje da preuzme reprezentaciju. Nažalost, dolaze turbulentna vremena i sve što slušamo ne ide u prilog ni reprezentaciji ni Fudbalskom savezu Srbije, rekao je Đurovski za TV Vesti.

On je dodao da Piksi ima pobednički karakter i da mu je glavna karakteristika da se nikada ne predaje, ali da nije siguran da će biti sposoban da napravi čistku.

Čini mi se da FSS nema strategiju i da nije dosledan. Nemoguće je steći poverenje, a sada se postavlja pitanje da li će Piksi biti sposoban da preseče i da li će moći da napravi čistku kako bi reprezentacija, osim dobrih igrača, imala i dobre rezultate, dodao je Đurovski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUVREME U ARENI: Partizan na krilima navijača, +8 za crno-bele!

Košarkaši Partizana igraju duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Nakon prvog poluvremena, ekipa Željka Obradovića vodi sa 40:32 Crno-beli su bolje...

POVEZANE OBJAVE