Pregled napadačke strategije za Baccarat

Što se tiče igranja onlajn kazino igara, baccarat je jedna od najzanimljivijih. I naravno, tokom godina stvoreno je puno strategija. Na forumu za baccarat igrače, nakon žestoke sesije rasprave među igračima, rođena je strategija baccarat napada. Ovaj napad je varijanta Martingalea i zahtijeva proširivanje opklade pod određenim uslovima. No, umjesto da kontinuirano širite opkladu, trebali biste pričekati “prilike” koje Fletcher naziva “dobitnim nizovima”. Međutim, ako počnete gubiti, vratite se u sigurnu zonu smanjenjem uloga. Čak i ako se čini jednostavno, ovo bi moglo biti jedna od najnaprednijih strategija klađenja na baccarat koje postoje. Postoje posebna pravila klađenja i četiri vrste klađenja.

Četiri vrste klađenja u napadačkoj strategiji za Baccarat

Strategija napada ima četiri vrste opklada koje možete staviti, a to su:

Početna opklada: ovo je iznos uloga koji postavljate za početak igre. Obično je unaprijed definisan.

Okidačka opklada: Ova se opklada polaže neposredno nakon početne i bit će dva puta veća od iznosa početne opklade.

Napadačko klađenje: Na ovo se prebacujete nakon što osvojite Okidačku opkladu. To uključuje povećanje i smanjenje iznosa uloga u određenom redosledu. Počinjete sa samo pola okidačke opklade i polako povećavate iznos opklade, dok nastavljate pobjeđivati.

Klađenje na smanjenje: Ako klađenje na napad rezultuje gubitkom ili ako izgubite okidačku opkladu, ulazite u ovu opkladu. Ovde stalno povećavate ulog. Dodajte iznos početne opklade svim ulozima. Napomena: Morate se prebacivati između opklada prema vašem napretku u igri. Najpre stavljate klađenje na bankara, a u sledećem krugu prelazite na igrača. Nastavite to raditi, u svakom krugu kladite se na drugu stranu.

Varijacije napadačke strategije

Volimo strategiju napada. Dopustite nam da vam kažemo zašto. U stvari, sama napadačka strategija je jedna varijanta kladioničarske strategije, što bi značilo da sama po sebi nema varijaciju. Varijacije strategije napada koje možete pronaći na forumima i putem interneta predlažu promenu načina na koji se opklada povećava, ali ne menja glavna načela strategije. Jednostavno rečeno, ne postoje poznate varijante strategije napada baccarata. Vredno je spomenuti da se sličan sastav koristi u igranju ruleta ili čak blackjacka.

Ko može koristiti ovu strategiju?

Ova strategija je besplatna i može je koristiti svako ko se može nositi sa složenošću strategije. Nepotrebno je reći da to nije tako jednostavno kao ostale taktike i obvezno biste trebali znati kako deluje igra baccarat. Ako ste početnik u baccarat-u, sigurno ćete se suočiti s nekim poteškoćama u vezi s uspešnom upotrebom ovog sistema. Možda možete neko vreme razmisliti o igranju baccarata u internetskim kockarnicama, sve dok temeljno ne savladate pravila baccarata. Tek nakon toga možete pokušati koristiti strategiju napada. Ovu je strategiju vrlo teško mentalno provesti bez dovoljno prakse. Onlajn kockarnice nude mnoštvo ponuda dobrodošlice i promocija pomoću kojih možete popraviti svoje veštine.

Prednosti implementiranja Greg Flečerove napadačke strategija za Baccarat

Strategija napada gospodina Flečera može se činiti prilično složenom, ali temelji su joj prilično jednostavni. Kao što smo već spomenuli, u svakoj rundi morate menjati strane klađenja, što nije viđeno u mnogim drugim baccarat strategijama. Najveća prednost korištenja strategije baccarat napada je ta što vam omogućuje pobedu na kraju. Važno je napomenuti i da morate posedovati dovoljno sredstava, posebno u slučaju da se taj dan osećate posebno nesrećnim. Najmanje toliko da pokrijete niz gubitaka, dužni ste zaraditi kao deo dobitnih nizova. Sistem vam ne može pružiti sigurnost kada i kako će se ove opklade dogoditi. Zapravo niti jedan sistem to ne čini, ali osigurava vam da ćete moći pokriti svoje gubitke nakon dobitka. Nadalje, promena strana na koje se kladite u svakom krugu daje vam statistički prednost na duge staze. Martingale strategiju ne zanima na koju stranu ćete se kladiti, već samo na proširenje iznosa uloga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SL: Čukarički posle preokreta ostao u trci za Evropu (VIDEO)

Fudbaleri ČukaričkogSavladali su Mladost iz Lučana u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije - 4:1 (2:1). Poveli su gosti, posle...

POVEZANE OBJAVE