RADONJIĆ NA NOVOM ISPITU – Da li Zvezda ruši Bajern?!

Pre nešto više od godinu dana, u halu “Aleksandar Nikolić” stigao je minhenski Bajern, a ispred nemačke “čete” stajao je Dejan Radonjić. Miljenik navijača Crvene zvezde i tada bivši trener tima sa Malog Kalemegdana, koji je dočekan ovacijama i aplauzom.
Danas, Bajern je ponovo u Beogradu, a tu je i Dejan Radonjić, ali ovog puta – mnogo toga je drugačije.
Radonjić je sada na “pravoj” strani, pa ostaje da vidimo da li će ovog puta izaći kao pobednik. Na megdan mu dolazi Andrea Trinkijeri, stari znanac ljubitelja košarke sa ovih prostora.
Ali, ako ste više raspoloženi za nova poznanstva – upoznajte najbolju kladionicu u regionu, koja vam donosi sjajne bonuse i još bolje kvote.
Dakle, pre nego što se upustite u novu košarkašku avanturu, kliknite OVDE, zatim preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA.
Samo JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje, a sigurni smo da će to upotpuniti ovo evroligaško veče. Osim toga, ne zaboravite ni da vas SAMO U MERIDIANU čeka neverovatan bonus na parove – i do 2000%!
Vratimo se sada na košarku. Iznenađujuće ili ne, Bajern se nalazi na petoj poziciji na tabeli Evrolige, pa shodno tome večeras slovi za favorita.
Trinkijeri dobro poznaje kvalitete ekipe Crvene zvezde, a neke od igrača je svojevremeno i trenirao u Partizanu, pa nema sumnje da mu je jasno šta može da očekuje. Nakon možda i iznenađujućeg poraza od Asvela, Bajern je uspeo da savlada Makabi, a onda upiše pobedu i u nemačkom prvenstvu, pa nema sumnje da u dobrom raspoloženju čeka ovaj duel.
Na drugoj strani, ko će Bajern poznavati bolje od Radonjića? Crnogorski stručnjak je dve godine vodio nemački tim, ostvario sasvim solidne rezultate, ali nema sumnje da će to biti dodatna motivacija za njega.
Ipak, u poslednje tri evroligaške utakmice, Crvena zvezda je upisala isto toliko poraza, a sigurno nije lako “vaditi se” protiv nemačke ekipe.
Crveno-beli neće moći ni večeras da računaju na svog “12. igrača”, ali ekipa se polako oporavlja, pa će Radonjić moći da računa na gotovo sve košarkaše.
Da li je to dovoljno da se zaustavi zahuktala bavarska mašina – ostaje da vidimo, a do tada kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE