Radonjić: Situacija je vrlo delikatna, teško je da se priča o tome svakodnevno

Crvena zvezda je još jednom ispustila pobedu u Evroligi, a Dejan Radonjić je posle meča ocenio da na ovom nivou takve greške ne smeju da se dešavaju.

Čestitam Bajernu na pobedi. Igrali smo više od 30 minuta dobro, ali to nije bilo dovoljno da pobedimo tim koji ima kvalitet. Neka najkraća analiza – ispada da u nekoliko završnih minuta ne odreagujemo dobro. Večeras smo pravili greške u poslednjoj četvrtini koje na ovom nivou ne smeju da se dešavaju. Oni su bili vrlo koncentrisani i to vešto iskoristili, kao i našu slabost, rekao je Radonjić.

Situacija sa koronavirusom u klubu još uvek je veoma delikatna.

Rekao sam i pred susret s Bajernom da je situacija dosta delikatna i postaje teško da se priča svakodnevno o tome. Ono što je u ovom trenutku opterećenje za nas – ovo predugo traje. S veoma malim brojem igrača odigrali smo veliki broj utakmica, a nastavićemo tako. S ovom utakmicom u martu nas čeka dvanaest mečeva, proces oporavka je specifičan zbog ove situacije s pandemijom, dodao je Radonjić.

Crveno-bele već za tri dana očekuje novo evroligaško iskušenje, gostovanje u Pireju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE