Stanković pred TSC: Krstajić fenomenalan čovek, uvek smo imali dobru saradnju

Pored duela u Humskoj najveću pažnju u ovom kolu privlači i utakmice između TSC-a i Crvene zvezde.

Klub iz Bačke Topole igra sjajno pod vođstvom Mladena Krstajića, a Dejan Stanković je u najavi utakmice istakao da njegovi igrači ne bi trebalo da menjaju mentalitet iz poslednjih mečeva.

Sklop svega može da donese prevagu protiv TSC-a, pre svega dobre pripreme, igre, ali i dobra hemija među igračima, kao i mentalitet. Posle dve evropske utakmice sa Milanom odigrali smo fenomenalan meč u prvenstvu, pogotovo prvo poluvreme na visokom nivou u visokom ritmu i sa mnogo šansi. Taj mentalitet ne treba da menjamo, naglasio je Stanković.

O Mladenu Krstajiću samo najlepše.

Krstajić je fenomenalan čovek, imali smo dobru saradnju dok smo igrali u reprezentaciji zajedno, dosta se družili, voleli da zapevamo zajedno, da budemo u istom društvu i na terenu smo davali sve jedan za drugog, tako da o njemu imam visoko mišljenje kao čoveku. Kao trener je napravio jednu lepu hemiju u reprezentaciji, međutim kao što je poznato kod nas se rezultati očekuju odmah, tako da mislim da nas očekuje jedan lep duel sa TSC-om. Siguran sam da ih je odlično pripremio, radi se o ekipi koja još uvek nije primila gol, igraju dosta čvrsto, nema sumnje da nas očekuje jedan pravi mini derbi.

Stanković je istakao da Zvezdu očekuje još jedno teško gostovanje.

Ne bih da potcenjujem Radnički i Novi Pazar niti da umanjujem naše pobede. Bila su to dva teška gostovanja, pre svega mislim na ekipe protiv kojih smo igrali, a zatim i na klimatske uslove, jedan nestvarno mekan teren, drugi kao mermer u Nišu. TSC je kompaktna ekipa, koja zna šta radi, dosta dobro se brani i ima ofanzivne tranzicije pogotovo sa našim bivšim igračem Jugom Stanojevim, koji je fenomenalan i dosta brz, tako da ćemo imati o čemu da vodimo računa.

Stanković očekuje čvrstu igru TSC-a.

Očekujem da će i TSC igrati dosta čvrsto kao što je to bio slučaj i sa ekipa protiv kojih smo igrali u prethodnom periodu. Čvrst blok, defanzivna igra u svakom smislu te reči, a ko god bude želeo da se nadigrava mi ćemo biti spremni, zaključio je trener crveno-belih.

Utakmica je na programu u sredu od 16.05 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE