Asano: Ništa mi ne znače golovi, ako izgubimo, ponosan sam na tim

Fudbaler Partizana Takuma Asano rekao je da su mu timski uspesi važniji od individualnih, te da je ponosan sa svoje saigrače.

Asano je sa dva gola srušio Vojvodinu i tako im se na neki način osvetio za dva uzastopna poraza, iako je i dalje gorak ukus u ustima pomisao na meč finala Kupa u Nišu.

– Veoma sam srećan, ali prvenstveno zbog tima i rezultata koje postižemo. Ništa ne znači ako ja dam dva gola i budem igrač utakmice, a mi tu utakmicu izgubimo. Ponosan sam što timski guramo dalje i ostvarujemo pobede. Srećan sam, naravno i zbog svoje porodice koja sve prati – kazao je Asano, a potom prokomentarisao sam meč sa novosadskim klubom.

– Vojvodina je dobra ekipa sa kojom se uvek namučimo kada igramo, a znamo da smo beležili loše rezultate u Novom Sadu i izgubili trofej Kupa u Nišu. Vojvodina je i dalje odličan tim, a pobedili smo jer je ovo sada drugačiji Partizan. Šef nas uči da sa jedne strane budemo „skromni“, nikome se ne preti, da gledamo samo sebe i da imamo cilj ka kome idemo. Svaka utakmica, svaki tim u ligi je za nas najvažniji. Pitanje je samo da li je nešto lakša ili teža prepreka. Ali, svi vole da pobede Partizan, to se vidi i na prijateljskim utakmicama, a kamo li u prvenstvenim. Naše je da budemo u formi, slušamo i budemo svi za tim – kaže Asano i ističe:

– Duh, borba i zajedništvo krase ovaj tim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE