Šefild se drži za slamku, Lester opet prosuo bodove [VIDEO]

Odigrane su još dve utakmice 29. kola engleske Premijer lige.   

Lester je gostovao u Barnliju, a bodovi su trebali obema ekipama, domaćina za opstanak, a gostima za Ligu šampiona. ”Lisice” su izgubile od Arsenala prošlog vikenda, a i sada su ostali bez dva boda protiv ”Klaretsa”. Tim Šona Dajša je vezao četvrtu utakmicu ez pobede, ali je uspeo da otkine bod protiv jedne od vodećih ekipa. Barnli je poveo pogotkom Čeha Mateja Vidre već u 4. minutu, ali je pola sata kasnije poravnao Iheanačo. Malo ko je pomislio u tom trenutku da je to i konačan rezultat, ali se ispostavilo da je tako. Najbolju šansu za trijumf Lestera imao je Tilemans u 86. minutu kada je pogodio okvir gola.   

Po mnogima otpisani Šefild Junajted se još ne predaje. ”Oštrice” su stigle do tek četvrte pobede u sezoni, a njihova večerašnja ”žrtva” bila je Aston Vila. Jedini strelac na mečiu bio je najbolji fudbaler Jorkširaca Mekgoldrig nakon 30 minuta igre. Uspeh domaćina je veći jer su od 57. minuta igrali sa igračem manje, pošto je tada isključen iskusni Fil Džagelka. Ovo je prvi trijumf Šefilda nakon četiri uzastopna poraza i sada su stigli do 14 osvojenih bodova. Prvi tim iznad crte beži im u ovom trenutku 12 bodova. Vila je u sigurnoj zoni, na 9. mestu sa 39 bodova.

Barnli – Lester 1:1(1:1)

Vidra 4′ – Iheanačo 34′

Šefild Junajted – Aston Vila 1:0(1:0)

Mekgoldrik 30′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE