FSS kaznio Lalatovića

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je trenera Vojvodine Nenada Lalatovića zbog komentarisanja na suđenje.

Lalatović je u nekoliko puta ove sezone komentarisao suđenje, posebno na početku šampionata, ali je ubrzo istakao da to više neće raditi. Ipak, ponovo je istakao da su se sudije okomile na njegov tim i da je Vojvodina ove sezone oštećena za četiri boda.

Zbog tih komentara, Lalatović će morati da uplati 100.000 dinara na račin FSS, ali to nije sve sa čime se temeperamentni stručnjak suočava. I sam njegov klub je podneo disciplinsku prijavu protiv njega zbog javnog istupanja i komentarisanja dešavanja u Vojvodini.

On je više puta isticao da uprava ne radi svoj posao kako bi trebala, a podsećamo na probleme sa kojima se Vojvodina suočavala u prethodnom periodu kada se igračima dugovalo nekoliko plata i premija, na šta je Lalatović konstantno obraćao pažnju javnosti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Očekivanja pred EP: Gde je šansa Srbije protiv Engleske?

Legendarni napadač Arsenala Jan Rajt smatra da reprezentacija Engleske ima jedan veliki problem pred Evropskom prvenstvo. On je istakao lošu...

POVEZANE OBJAVE