Jović o Piksiju: Biće zadovoljstvo sarađivati s njim, daleko sam od njegovih kvaliteta

Dolazak novog selektora u reprezentaciju Srbije posebno je obradovao jednog od ,,orlova”. Luka Jović rekao je da je će mu biti čast zbog predstojeće saradnje.

Dragan Stojković je jedan od naših najboljih fudbalera svih vremena. Biće veliko zadovoljstvo sarađivati s njim! Mnogo možemo da naučimo od njega i ubeđen sam da nas čekaju zajednički uspesi. Daleko sam ja od njegovih kvaliteta, ali se nadam da ću jednog dana ostvariti bar deo onoga što on jeste. Veliki je to stručnjak i veliki igrač, kazao je Jović u razgovoru za sajt UEFA.

On se osvrnuo na kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje su se završile nepovoljno po srpski tim, ali i predstojeće Svetsko prvenstvo.

Mi smo dali sve od sebe da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, ali ono finale baraža (protiv Škotske) prosto nije bio naš dan. Ispali smo na penale, ali mislim da je trebalo da dobijemo taj meč i pre jedanaesteraca jer sam ubeđen da smo bolji od Škota. Bilo je to veliko razočaranje, ali, prosto, moramo da idemo dalje. Novi izazovi nas čekaju, a mi imamo dovoljno kvaliteta da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, objasnio je napadač Ajntrahta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE