Portugal pred Srbiju u problemu, bez igrača iz Engleske u sastavu?

Pred predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje počinju u martu, veliki problem će imati reprezentacije koje imaju igrače u engleskim klubovima.

Naime, na Ostrvu važi pravilo da bilo ko ko dolazi iz inostranstva mora da prođe karantin od 10 dana.

Nema nikakvog smisla da igrači, koje mi plaćamo, otputuju da bi igrali za reprezentacije, a kada se vrate nazad moraju prvo u karantin na deset dana. Moraćemo o tome da popričamo sa fudbalerima, rekao je Ole Gunar Solskjer menadžer Mančester Junajteda.

Pored “crvenih đavola” ideji puštanja igrača u reprezentaciju se protive i u Liverpulu i Mančester Sitiju.

Razumem da fudbalski savezi imaju svoje potrebe, ali ovo je trenutak u kojem ne mogu svi da budu zadovoljni. Igrače plaćaju klubovi, a to znači da smo mi prioritet. Mislim da ćemo se svi složiti da ne možemo da pustimo igrače da odu, pa kada se vrate da ostanu deset dana u izolaciji u hotelu. To nećemo uraditi. Ali, sačekaćemo do poslednjeg trenutka, da vidimo razvoj situacije, da vidimo šta će doneti dani pred nama, rekao je Jirgen Klop.

Podsetimo, Bruno Fernandeš, Diego Žota, Bernardo Silva, Žoao Mutinjo, Rui Patrisio su neki od igrača koji bi mogli da odsustvuju zbog toga što klubovi iz Premijer lige ih neće pustiti da odu sa reprezentacijom

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED DERBI: Imaju ideje da iznenade rivala, žao mu je zbog kartona

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju sutra Partizan u 173. večitom derbiju. Nakon 30 kola ligaškog dela, crveno-beli imaju +7 u odnosu...

POVEZANE OBJAVE