Radonjić pred Olimpijakos: Da prevaziđemo situaciju

Crvena zvezda nastavlja takmičenje u ABA ligi gostovanjem Olimpijakosu.

Meč u Pireju se igra u petak od 20 časova i biće to prilika za izabranike Dejana Radonjića da prekinu niz poraza u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju.

Dupli je program, sada sledi utakmica sa Olimpijakosom, ali za razliku od ostalih timova, mi smo imali taj „dupli program“ i prošle nedelje. U napornom ritmu, žešćem nego naši rivali, idemo u Atinu na narednu utakmicu. Olimpijakos je tim sa kvalitetom i ogromnim iskustvom, sastavjen od igrača koji su ostvajali titule prvaka Evrope. Potpuno nam je jasno da nas čeka utakmica u kojoj moramo da budemo spremni da igramo dobro i da pokušamo da budemo konkurentni. Nadam se da ćemo svakako moći da koristimo još ponekog igrača, što bi bilo značajno, ali što u ovakvom ritmu bez treninga nije jednostavno. Mi smo od kraja januara u ovakvoj situaciji, sada je mart, i nadam se da ćemo i u ovakvom rasporedu utakmica znati da prevaziđemo tu situaciju što kvalitetnije, rekao je pred put trener Crvene zvezde.

Olimpijakos trenutno ima skor 11-16, Crvena zvezda 7-20.

Odmah po završetku utakmice crveno-beli se vraćaju za Beograd, a već u ponedeljak očekuje ih utakmica ABA lige protiv Splita na Gripama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE