SC SAZNAJE: Zvezda već pronašla pojačanje za leto! Stiže povratnik?

Fudbalski klub Crvena zvezda već radi na pojačanjima za narednu sezonu, prema saznanjima ,,Sportske centrale”.

Da ne bi povreda, odnosno suspenzija Rodića i Milunovića, Zvezda bi u revanšu sa Milanom možda i bolje prošla. Na stranu greške pojedinih fudbalera, ali činjenica je da je Stankoviću neophodna širina u defanzivnom delu terena.

Aleksandar Dragović bi trebalo da bude jedan od igrača koji će stići na ,,Marakanu” predstojećeg leta i ukoliko Miloš Degenek napusti klub, što je izvesno, a uprava potpiše novu saradnju sa Nemanjom Milunovićem, austrijski reprezentativac srpskog porekla će zameniti Australijanca srpskog porekla.

Svesni su u klubu da su deficitirani na pozicijama bekova, a nakon što su se pregovori sa Duškom Tošićem neslavno završili, okrenuli su se u Ljutice Bogdana drugim opcijama – jeftinijim, a opet pouzdanim i spremnim da se bore za grb koji vole.

Kako ,,Sportska centrala” saznaje u pitanju je sadašnji desni bek TSC iz Bačke Topole Marko Petković, koji bi od leta mogao da stigne kao dodatna konkurencija u ekipi Dejana Stankovića.

Četiri godine proveo je popularni Petko u Crvenoj zvezdi, pre nego što je počeo svoju internacionalnu karijeru. Posle dve sezone u moskovskom Spartaku, sa kojim je osvojio Superkup Rusije, stigao je u Tondelu kao slobodan igrač, ali tamo se nije dugo zadržao budući da je sakupio svega sedam nastupa.

Vratio se prošlog leta u srpski fudbal i prihvatio ponudu TSC. Ove sezone, posebno u drugom delu kampanje, pokazivao je kvalitet, što nije prošlo neopaženo u redovima srpskog šampiona. Kako ,,Sportska centrala” nezvanično saznaje, dve strane su već stupile u kontakt, ali je čitava priča i dalje daleko od konkretne.

Petković je odigrao 13 utakmica ove sezone za klub iz Bačke Topole i postigao tri pogotka, uz jednu asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada Boeli napušta Čelsi

Čelsi je od prošle sezone u vlasništvu američkog konzorcijuma, a na čelu kluba je Tod Boeli, američki milijarder. Od dolaska...

POVEZANE OBJAVE