Zvezdan Terzić već upisao četvrtu uzastopnu titulu: Najveći smo klub na ovim prostorima

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić održao je govor ispred fudbalskog kluba povodom današnje proslave rođendana Sportskog društva Crvena zvezda.

Na svečanosti su dodeljena priznanja za najbolje u prethodnoj godini, a Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je tri priznanja. Nagrada za najbolji klub pripala je upravo njima, a trofej je primio generalni direktor Zvezdan Terzić.

Za najboljeg trenera proglašen je Dejan Stanković, a za najboljeg sportistu golman Milan Borjan. Džudistkinja Andrea Stojadinov najbolja je sportistkinja SD Crvena zvezda.

– Na današnji dan pre 76 godina rođena je Crvena zvezda, najveći klub na ovim prostorima, ponos ovog naroda i ove države. Koristim ovu priliku da svim zvezdašima čestitam današnji rođendan. Posebno mi je drago što smo osvojili tri šampionske titule zaredom. Na dobrom smo putu da osvojimo i četvrtu uzastopno, a na evro-sceni smo četiri puta zaredom igrali grupnu fazu UEFA takmičenja. Ponosan sam i na sve ostale uspehe koje su napravili naši sportisti i siguran sam da su mnogi od njih takođe zaslužili da podignu ovaj pehar. Nama ostaje da se borimo kao i do sada za crveno-bele boje u nadi da će ova pandemija proći i da ćemo naredni rođendan proslaviti u drugačijim okolnostima. Crvena zvezda će i u budućnosti nastaviti da bude oslonac i kičma čitavog sportskog društva i nastaviti da pomaže svim ostalim klubovima. Još jednom se zahvaljujem na ovom priznanju i svim pravim zvezdašima želim srećan rođendan – rekao je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠIO EPIZODU U RUSIJI: Nekadašnji šampion Evrope pronašao novi angažman

Košarkaška prvenstva širom Evrope ulaze u završnu fazu. Isto je i sa takmičenjem u Izraelu. Tamošnji Hapoel Jerusalim je za...

POVEZANE OBJAVE