Gajić: Čast je dobiti poziv legende Zvezde i srpskog fudbala

Defanzivac Crvene zvezde, Milan Gajić, rekao je da je presrećan što se ponovo našao na reprezentativnom spisku.

Gajić je član generacije koja je na Novom Zelandu osvojila svetsku titulu, a sada će imati priliku da debituje i za najbolji tim Srbije.

Presrećan sam i velika mi je čast što sam ponovo dobio poziv za nacionalni tim Srbije. Svaki igrač se potajno nada da će biti pozvan u reprezentaciju i to je za mene jedna radosna vest. Zahvalio bih se selektoru Stojkoviću na ukazanom poverenju. Radi se o legendi Crvene zvezde i srpskog fudbala, tako da je dodatna čast dobiti njegov poziv. Želeo bih da zajedno zacrtamo ciljeve i radimo na njihovom ostvarenju u narednom periodu, rekao je Gajić.

Desni bek crveno-belih prisetio se ranijih nastupa u dresu Srbije.

U mlađim reprezentativnim selekcijama sam bio učesnik i evropskih i svetskih takmičenja. Osvojio sam Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, tako da znam kako je igrati na velikim takmičenjima. Naravno znatno je veća odgovornost igrati za A selekciju, ali cilj je isti. Već u martu nas očekuju tri kvalifikacione utakmice. Treba se spremati korak po korak i težiti zacrtanom cilju a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, dodao je Gajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE