Marinović pred Cedevitu Olimpiju: Jedva čekamo da počne utakmica

Košarkaše Borca očekuje grčevita borba za opstanak do kraja ABA lige. Skor od samo četiri pobede znači da će trijumfe morati da traže protiv objektivno jačih rivala.

Prvi takav meč je u suboru kada u Čačak stiže Cedevita Olimpija.

– Cedevita Olimpija je ekipa koja se bori za mesto u četiri najbolja tima, kako bi otišla u plej-of ABA lige i ušla u trku za osvajanje titule. To je tabor koji igra odlično ove sezone, u zavidnoj je formi. Reč je o ekipi koja je sastavljena od vrhunskih pojedinaca, a vodi je sjajni trener Jurica Golemac, rekao je trener Marko Marinović.

Čačanski tim je pretposlednji na tabeli regionalnog takmičenja sa četiri pobede i 13 poraza, dok je Cedevita Olimpija četvrta sa skorom 14/3.

– Očekuje nas nimalo lak zadatak. Doduše, imali smo dovoljno vremena da se pripremimo, što smo i učinili, tako da jedva čekamo da počne utakmica.

Marinović je istakao i da njegovu ekipu u martu očekuje dosta važnih mečeva i dodao da se nada da neće biti odlaganja utakmica i da će svi biti zdravi.

– Biće to krucijalne utakmice za našu sudbinu ove sezone. Još jednom ponavljam, imali smo dovoljno vremena za treniranje i pripremu, baš smo se uželeli utakmica, tako da ih željno očekujemo, zaključio je Marinović.

Utakmica Borac – Cedevita Olimpija igra se sutra od 17.00.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE