U Ciboni se nadaju trijumfu nad Partizanom: Nijedna ekipa nije nepobediva

Košarkaši Cibone gostuju Partizanu u 20. kolu ABA lige, a trener Vladimir Jovanović optimista je pred ovaj duel.

Bivši trener FMP-Železnika vodio je mnoge bitke sa crno-belima, a pred ovaj meč se nada najpovoljnijem ishodu.

Krećemo na kratku turneju gde prvo igramo abaligašku utakmicu sa Partizanom pa odmah sutradan protiv Osijeka u gostima. Dve zahtevne i nezgodne utakmice. Nama je svaka važna, spremamo se dobro i nadam se da ćemo pored svih problema koje trenutno imamo napraviti sve da odigramo dobru utakmicu i nadamo se naravno najpovoljnijem ishodu, rekao je Jovanović.

Šef struke zagrebačkog kluba priključio je prvom timu talentovanog Lukšu Buljevića, a očekuje se i debi novopridošlog Jakova Mustapića, nekadašnjeg igrača Cedevite i Igokee.

Buljević je jedan od talentovanih mladih igrača iz sistema mlađih kategorija Cibone. Drago nam je što smo ga vratili. On dobro trenira, dobro se ponaša i nemamo zamerke na njega. Sigurno da će nam obojica u ovoj skraćenoj rotaciji biti od velike pomoći, ne samo da kvalitetno odradimo trening, nego da nam i na utakmici daju što mogu. Imaju kvalitet da nam pomognu, dodao je trener Cibone.

Gostovanje je najavio i Roko Prkačin.

Partizan je kvalitetna ekipa i neće biti lako. Iskreno mislim da imamo šanse za pobedu jer nijedna ekipa nije nepobediva. Oni su izgubili od Zadra i Trenta i biće “nabrijani”, ali i mi smo jer se nismo baš pokazali u ove dve utakmice protiv Splita, rekao je Prkačin.

Meč je na programu u subotu od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAD I TRUD SE ISPLATILI: Bivši golman Intera i Milana u Juventusu!

Bio je član Intera i Milana, a sada će pojačati Juventus! Kako prenose italijanski mediji, Vojćeha Ščensnog će među stativama zameniti...

POVEZANE OBJAVE