Vojvodina ima problem pred Javor: Vukadinović zadobio rasekotinu od šest centimetara!

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac kazao je da za meč sa Javorom u domaćem prvenstvu neće moći da računaju na ponajboljeg igrača Milana Vukadinovića.

Umeo je Javor da napravi problema ,,lalama” u prethodnom periodu, a ovaj meč će biti važan i za jedne i za druge, budući da svako juri svoj cilj i tri boda su prekopotrebna.

– Očekuje nas jedna teška utakmica. Prošle godine smo ovde protiv njih odigrali veoma težak meč. Ne preostaje nam ništa drugo nego da pokušamo da pobedimo i doćemo do nova tri boda kako bismo se što pre vratili na treće mesto. Imamo i povreda. Tu je Topić, a imamo problem i sa Vukadinovićem koji je zadovio veliku rasekotinu od 6 cm. Ima četiri-pet kopči na nozi i neće biti u konkurenciji za ovaj meč. Daćemo šansu nekim novim igračima i dobro je što nam se vraća Čović – kazao je Šarac.

On se potom osvrnio na utakmicu sa Partizanom, te je naveo da mora bolje da se radi na završnici.

– Nismo odigrali meč sa Partizanom na nivou na kojem igramo uvek. Zato je poraz i došao. Mislim da bismo tek trebali da dođemo u našu pravu formu i da u kontinuitetu pobeđujemo. Borićemo se maksimalno da izađemo u Evropu, tj. za treću poziciju, ali potreban nam je samo kvalitetan rad na treninzima kako bismo ispravili greške, posebno u završnici – istakao je Šarac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE